Årets turnering till förmån för…

Som ni vet så brukar vi varje år ordna en stor Starpalace-turnering i poker. Vi spelar Texas Holdem och det brukar bli ganska välbesökt. Vi delar ut fina priser till vinnarna och dessa priser är förstås på temat poker och kommer ur vårt sortiment. Varje år brukar vi också skänka allt överskott från vår turnering till ett välgörande ändamål och detta kommer vi även att göra i år.

I år kommer året att gå till organisationer som hjälper kvinnor som lever i eller har tagit sig ur våldsutsatta relationer. Detta är ett stort och viktigt arbete som dessa organisationer gör lite i skymundan eftersom det inte får speciellt mycket medialt utrymme i dagens samhälle.

Dessa organisationer är bland annat kvinnojourer men också sådana som hjälper våldsutsatta kvinnor att börja om, till exempel genom att flytta till ett skyddat boende nu när det finns många sådana i vårt avlånga land.

Det är den nyheten vi främst ville förmedla i dagens inlägg. Exakt datum och tid för turneringen är ännu inte spikat utan vi jobbar på att få klart med det. Så fort vi har den informationen klar så kommer vi såklart att delge er den här på vår hemsida och vi kommer också att skicka ut inbjudan till alla spelare som har varit med de senaste åren.

Vi kommer som vanligt att spela Texas Holdem och turneringen i år kommer att vara en så kallad add on-turnering där alla spelare har möjlighet att köpa till marker efter två timmars spel. Vi kommer även tillåta rebuy under de två första timmarna – till skillnad från under den första timmen som vi kört tidigare – men sedan spelar vi som vanligt en freezeout.

Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och spela denna turnering där pengarna i potten går till en god sak.

Föregående artikel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerat *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>